Stezka korunami stromů Lipno / Média a partneři / Tiskové zprávy / Poslední říjnový prodloužený víkend na Lipně bude patřit dětem

Poslední říjnový prodloužený víkend na Lipně bude patřit dětem

V sobotu 26. října se bude od 13.00 do 17.00 hodin v Lipně nad Vltavou konat další z řady dětských dnů LIPNO DĚTEM ANEB LIPENSKÝ HALLOWEEN. Pro děti i jejich rodiče je připraveno zábavně soutěžní odpoledne zakončené opékáním špekáčků. Akce se bude konat v rámci podzimních prázdnin, na které je připravena speciální nabídka 1 + 1 zdarma.

Akce s názvem LIPNO DĚTEM se staly již tradicí. Další v pořadí se bude konat tuto sobotu a bude spjata s halloweenskou tématikou. „A protože oblíbený halloween není tradiční česká záležitost, rozhodli jsme se zůstat patrioty a celé zábavně soutěžní odpoledne zakončit ještě oblíbenějším opékáním špekáčků, a to u sochy Janusovské lampy na Kramolíně,“ informovala Jitka Fatková ze společnosti LIPENSKO, která dětské dny pořádá.

Zároveň je pro všechny návštěvníky Lipna v rámci podzimních prázdnin, tedy konkrétně v termínu
od 26. do 30. října připravena nabídka 1 + 1 zdarma, kdy využití služeb Active Parku Lipno, tedy Lanové dráhy, Aquaworldu, Bikeparku a Lanového parku Lipno, či vstup do Hopsária a na Stezku korunami stromů bude ještě výhodnější. „Po celých 5 dnů budou mít děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby vstup na vybrané služby Active Parku Lipno a na Stezku korunami stromů zdarma, v Hopsáriu naopak dítě do 15 let platí, dospělá doprovázející osoba však nikoli,“ doplnila Fatková.

Jitka Fatková, LIPENSKO s.r.o., E fatkova@lipno.info, T 724 174 286